Byggstädning

När det kommer till byggprojekt är byggstädning en viktig del. Byggprojekt innebär smuts, damm och avfall som måste bort – både under tiden bygget pågår och efteråt när projektet är klart. Det är ett jobb som kräver rätt utrustning och även erfarenhet av vad byggstädning innebär. Personalen ska vara utbildad och säkerheten är extra viktig när det kommer till byggstädning.

Städgiganten är proffs på byggstädning. Vi samarbetar med både stora byggföretag och privatpersoner när det kommer till byggstädning. Alla våra anställda har alltid ID06-brickor och rätt utrustning för att att klara av de tuffare omständigheter som kan förekomma vid byggstädning.

Städgiganten har erfarna projektledare som jobbar med planering och skapar effektiva upplägg även för stora projekt. Vi kommer ut till objektet och skapar tillsammans med kunden en optimal plan för byggstädning.

Vi utför byggstädning i t ex Stockholm, Eskilstuna, Västerås, Uppsala, Nyköping, Gävle, Falun, Borlänge, Örebro och Linköping.

Svårare moment som kan ingå i byggstädning

Fyll i formuläret eller ring så kommer vi ut och gör en kostnadsfri uppskattning och ger fast pris på byggstädning. Spelar ingen roll hur stort jobbet är. Vi utför det med högsta kvalité.

Kontakta oss för byggstädning

Vi hör av oss med en kostnadsfri offert på byggstädning i Stockholm, inom 24 timmar!

Ring upp mig