Hemstädning Stockholm

Stressat hem från jobbet, hämtat barnen på vägen, lagat mat och nu – städa? Sätt dig i soffan och låt Städgiganten ta hand om din hemstädning! Med vår tjänst hemstädning kan du lugnt lämna jobbet till oss och istället ägna dig åt roligare saker. Vi har noggrann och kompetent personal som sköter din hemstädning till ett bra pris. Boka längre hemstädning och få billigare timpris!

Behöver du hjälp med hemstädning Stockholm eller Uppsala? Vi på Städgiganten AB i Stockholm hjälper privatpersoner med hemstädning i alla former. Få mer tid över till annat och låt oss ta hand om hemstädning hos dig. Hos oss har du alltid garanti på alla våra städtjänster och vi är självklart ansvarsförsäkrade för din trygghet. Våra priser för hemstädning Stockholm & Uppsala ser du här nedan.

Vi utför hemstädning i följande städer:
Stockholm
Uppsala

Priser på hemstädning Stockholm & Uppsala

Priser hemstädning Stockholm/Uppsala Måndag-Onsdag Torsdag-Fredag Lördag-Söndag
2 timmar 199kr/h 219kr/h 234kr/h
3 timmar eller mer 179kr/h 204kr/h 219kr/h

Vid beställning av hemstädning Stockholm står kunden som för eget städmaterial. Om detta inte är möjligt debiterar vi 300kr för utkörning och förbrukning.

Vad ingår i hemstädning?

 

Fokusera på de viktiga sakerna i livet som att ta hand om dig själv eller familjen. Vi tar hand om hemmet och din hemstädning.

Prova vår hemstädning. Vi erbjuder hemstädning i Stockholm, Eskilstuna, Gävle och Uppsala.

Detta kan du köpa till

Kontakta oss för hemstädning

Intresserad av hemstädning Stockholm? Vi kontaktar dig så snart som möjligt!

Ring upp mig