Kontorsstädning i Stockholm

Bra kontorsstädning kan bidra till färre allergibesvär och en mer motiverad och arbetsvillig personal. Det är också viktigt att Dina kunder upplever sitt besök på Ditt kontor positivt. Vi erbjuder daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytorna till att plocka undan disk.

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen. Städgiganten utför all slags kontorsstädning och vi åtar oss uppdrag för små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, året runt. Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd.

Förutom kontor har vi lång erfarenhet av jobb inom hotell och restaurang där vi erbjuder personal för diskplock och återkommande städning.

Följande ingår i Kontorsstädning

Allmän information

Ring oss så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

Beställaren ser till att det finns en välfungerande dammsugare med en tom dammsugarpåse i, och en hink med mopp (inklusive stång) tillgängligt. Städgiganten AB kan också köpa det nödvändiga grundmaterialet som behövs för beställaren (på beställarens räkning). Önskar beställaren att speciella rengöringsmedel används (på grund av allergi eller speciella eller ömtåliga ytor) ska detta finnas på plats.

 

Disktabletter till eventuella diskmaskiner ska också finnas på plats.

 

Kunden ansvarar för underhåll av städmaterialet nämnt ovan. Vår personal meddelar i god tid om städmaterialet behöver bytas ut/fyllas på.

 

Andra materialkostnader såsom icke-specificerade rengöringsmedel, trasor, microfiberprodukter etc. är inkluderade i priset.

 

Möjlig Tilläggskostnader

Om kontoret är hårt smutsat kan städningen inte utföras till det avtalade priset. Vid tillfälle av hårt smutsat kontor, blir kunden informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

Kontakta oss

Vi kontaktar dig och ger en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

Ring upp mig