Skolstädning

Kanske är skolstädning inte det som det talas mest om, men inte desto mindre är skolstädning oerhört viktigt för såväl elevernas som personalens välmående och hälsa. Städgiganten har kompetent och noggrann personal som tar hand om er skolstädning till ett bra pris.
Rena skoltoaletter, klassrum och korridorer borde vara självklart, men tyvärr slarvas det ibland med skolstädning. Uppehållsutrymmen tenderar att snabbt bli smutsiga och kräver kontinuerlig rengöring. När du anlitar Städgiganten för skolstädning i Stockholm ser vi till att alla problem avhjälps på ett effektivt sätt. Ingen ska behöva må dåligt för att lokalerna är smutsiga.

Vi erbjuder regelbunden städning i skolor, förskolor och fritidsskolor. Skolstädning utförs enligt överenskommelse. Vi erbjuder skolstädning i Stockholm med omnejd.

Följande ingår i skolstädning

Allmän Information

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen.

 

Ring oss på 020-227 000 så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema just efter Ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att Ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

 

Städmaterial


Kunden ansvarar för underhåll av städmaterial. Vår personal meddelar i god tid om städmaterialet behöver bytas ut/fyllas upp.

Kunden ansvarar för att ha rengöringsmaterial tillgängligt. Vi meddelar i god tid om påfyllning/utbyte krävs.

 

Möjliga tilläggskostnader

Om lokalerna är hårt smutsade kan städningen inte utföras till det avtalade priset. Vid tillfälle av hårt smutsade lokaler, blir kunden informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

Kontakta oss

Vi kontaktar dig och ger en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

Ring upp mig