Trappstädning i Stockholm

Varför trappstädning? Trapphus och främst trapphusgolv utsätts för mycket slitage, speciellt under vinterhalvåret p.g.a. allt slask och grus. Bra trappstädning med rätt kompetens och underhåll minskar slitage av trapphusgolven och höjer deras hållbarhet. Välbefinnandet och trivseln i fastigheten påverkas också positivt vid en fräsch entré. Låt Städgiganten ta hand om er trappstädning. Städgiganten har erfaren och kompetent personal som tar sig an er trappstädning. Vi erbjuder trappstädning i Stockholm med omnejd.

Detta ingår i trappstädning

Allmän Information

Ring oss på 020-227 000 så bokar vi en tid för besök. Vi upprättar ett städschema för trappstädning efter ert behov. Vid första städtillfället rekommenderar vi att ni kommer och besiktar arbetet, så att önskade justeringar kan utföras direkt. En storstädning rekommenderas vid allra första tillfället.

 

Städmaterial

Enligt överenskommelse.

 

Möjliga tilläggskostnader till trappstädning

Om porten/trapphuset är hårt nersmutsade kan städningen inte utföras till det avtalade priset och kunden blir informerad om tilläggskostnaden. Godkänner kunden ej tillägget, kommer trappstädning enbart utföras i det antal timmar som ingår i det avtalade priset.

Kontakta oss för trappstädning i Stockholm

Vi återkommer till dig angående trappstädning och ger en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

Ring upp mig