Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Kontorsstädning Stockholm City

Kontorsstädning Stockholm City

Behöver ditt företag en professionell och seriös kontorsstädning Stockholm city med stor erfarenhet inom städbranschen? Visste du att en väl utförd kontorsstädning Stockholm city inte bara gör er arbetsplats mycket fräschare, med vad allt det innebär, för helhetsintrycket. Det gör dessutom att arbetsplatsen sannolikt begränsar antalet allergibesvär, vilket betyder att personalen blir mer effektiv, moralen blir högre och motivationen större. Därför kan man säga att företaget investerar lika mycket i personalen och arbetsmiljön som i rena ytor.

Är ni ett företags som tar emot många kunder är intrycket av ytor och inventarier av yttersta vikt.

Vill ditt företag visa upp sig från sin bästa sida är första intrycket av företagsmiljön, dvs lokalen, t o m avgörande i vissa fall. Du har säkert besökt andra företag där du varit tveksam till ett vidare samarbete när du upplevt att de inte ens kan hålla rent. När du, tvärtom, får en första trevlig upplevelse där kontorsstädning Stockholm city anlitats finns förutsättningar för ett vidare samarbete.

Anlita kontorsstädning Stockholm city du också

När ett företag anlitar Städgiganten för kontorsstädning Stockholm city är det helt och hållet efter kundens önskemål. Det finns för all del s k standardlösningar där vi hjälper kunden med planering av kontorsstädning Stockholm city. Exempel på hjälp man kan få är städning av kontorsrum, arkiv, förråd, kök, fikarum, konferensrum, toalett och såklart övriga utrymmen man vill ha hjälp med. I kontorsstädning Stockholm city ingår exempelvis flyttstädning, flytthjälp, fönsterputsning och våttorkning av golv. Andra arbeten vi utför är dammtorkning, rengöring av sanitetsporslin och speglar, rengöring av duschutrymmen och rengöring av skåpsluckor.

Detta är endast ett axplock av vad vi utför. Vill du att det ska se rent, fräscht och välstädat ut på ditt företag så borde du fundera över om inte kontorsstädning Stockholm city är en bra investering i din personal och ditt företag du också. Varmt välkommen att höra av dig för ett framtida rent samarbete så berättar såklart gärna vi mer om vad vi kan hjälpa just dig med.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert