Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Kontorsstädning Solna

Kontorsstädning Solna

Behöver ditt företag hjälp med en unikt seriös kontorsstädning Solna med gedigen kompetens inom städbranschen?

Är ni ett företags som tar emot många kunder är intrycket av ytor och inventarier av stor betydelse. Det är viktigt med en bra kontorsstädning Solna ur fler aspekter. Dina kunder bedömer dig på många vis, ett sätt att göra det på är genom att förvissa sig om hur kontorsmiljön ser ut. Ett fräscht trevligt intryck gör det såklart smidigare att fortsätta eller upprätta ett samarbete med sina nuvarande eller framtida partners.

När du anlitar kontorsstädning Solna baserar vi alltid våra uppdrag från kundens önskemål, där den ena kontorsstädning Solna skiljer sig från den andra. Antingen utgår vi från vår standardlösning eller så gör vi upp ett städschema som utgår från era egna önskemål. I kontorsstädning ingår bl a följande:

  • Kontorsrum
  • Konferensrum
  • Toaletter
  • Arkiv och förråd
  • Kök och fikarum
  • Samt övriga önskemål

Håll rent och fräscht med kontorsstädning Solna

Vi på Städgiganten ser till att göra din kontorsstädning Solna till något att vara stolt över. Genom den samlade erfarenhet, likaväl som kompetens och noggrannhet vi besitter, tror vi att ni kommer bli utomordentligt nöjda. Vi har Stockholm som bas och har ett stort urval av tjänster inom all form av städning, inte minst kontorsstädning Solna. När vi riktar oss till företag handlar vårt arbete till stor del om daglig städning, men görs såklart efter överenskommelse. Exempel på kontorsstädning Solna är att dammtorka efter önskemål, våttorkning, dammsugning, rengöring av sanitetsporslin och speglar i duschutrymmen, påfyllning av förbrukningsprodukter, fönsterputsning, borttagning av fläckar, torkning av diskbänkar och fikabord etc. Oavsett vad du vill ha för typ av kontorsstädning Solna kommer vi göra vårt allra bästa för att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Besök oss gärna på vår hemsida www.stadgiganten.se och läs mer om vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med. Eller så slår ni oss en signal så berättar vi mer om hur vi arbetar. Varmt välkommen!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert