Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Kontorsstädning Sundbyberg

Kontorsstädning Sundbyberg

Hur nöjda är ni med kontorsstädning Sundbyberg? När vi blir kontaktade av olika företag får vi ofta höra att man hittills antingen skött städningen internt eller helt enkelt inte är nöjd med den externa firman man tidigare har anlitat. Att sköta städningen själv är såklart en lösning men det brukar visa sig att tiden tar ut sin rätt och man känner att man har fullt upp ändå utan städning. Har man fått hjälp med kontorsstädning Sundbyberg utifrån så är man antingen missnöjd med städresultat, överenskommelser eller t o m ett otrevligt bemötande. Så ska det givetvis inte vara. Glädjande nog behöver det inte vara så när det gäller kontorsstädning Sundbyberg. Behöver ditt företag en seriös och professionell aktör inom branschen som anser att ett trevligt bemötande är viktigt så föreslår vi att ni läser vidare.

Låt kontorsstädning Sundbyberg avlasta företaget.

Städgiganten med Stockholm som främsta bas har ett brett urval av tjänster inom städning. Vi vill tro att vi kan hjälpa dig, precis som vi hjälper andra med en rad olika tjänster. Vi hjälper privatpersoner och företag men jobbar även med fastigheter och skolor när det gäller kontorsstädning Sundbyberg. Vi utför det mesta inom städ, exempel på det är flyttstädning och t o m flytthjälp.

När det gäller kontorsstädning Sundbyberg specifikt ingår utrymmen som kontorsrum, konferensrum, toaletter, duschutrymmen, kök och fikarum etc. Det är egentligen bara era önskemål som sätter gränserna när det gäller kontorsstädning Sundbyberg. Vi utför alltifrån dammtorkning av diverse fria ytor, tömning av papperskorgar, dammsugning, våttorkning och rengöring av olika typer av möbler. Lägg därtill att ni, utan undantag, möts av ett leende och ett professionellt förhållningssätt. Första gången vi utför städning föreslår vi att ni väljer en omfattande städning där ni själva får bilda er en uppfattning om slutresultat och bemötande. Kontakta oss redan idag så lovar vi att återkoppla inom kort med vad vi kan göra för att underlätta för just erat företag.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert