Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Västerås

Flyttstädning Västerås

När det vankas flytt så kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om själva flyttstädningen. När det avser den typen av städning så är det en helt annan noggrannhet och nivå som krävs, något som kräver en hel del tid av den som städar. Därför väljer många sig av tjänsten flyttstädning Västerås. Då kan ni lugnt syssla med andra ”måsten” inför flytten medan ni får flyttstädning utförd av ett certifierat städföretag. Ett beslut ni kommer att vara tacksamma för att ni tog, det kommer att bli ett strålande slutresultat.

Att befrias från besvär med fönsterputsning samt all städning är värt mycket när man vill och behöver lägga sin tid på annat.

Skulle behovet vara att även få hjälp med särskilda tjänster vid flyttstädning Västerås, så som garagestädning samt att köra bort lösa saker som ska slängas så löser vi på Städgiganten detta. Berätta för oss vad ni har för önskemål och behov så hjälper vi er att komma till rätta med det. Vi har möjlighet att ordna det mesta. Det som ingår i en flyttstädning Västerås är: städning av samtliga rum, kök, badrum/toalett/tvättstuga samt fönsterputsning. Sedan kan ni köpa extra tilläggstjänster om ni har önskemål om detta.

Flyttstädning Västerås, vi löser det klanderfritt!

På Städgiganten har vi som policy att alltid göra vårt yttersta att tillgodose våra kunders önskemål när det kommer till flyttstädning Västerås. Har du några extra behov utöver det som ingår i den vanliga flyttstädningen så kontakta oss gärna så löser vi det med en offert som passar er. Om ni har anlitat oss för er flyttstädning Västerås och mot förmodan inte är nöjd så vill vi givetvis försöka lösa det. För att undvika missförstånd eller annat så har vi som policy att alltid besikta ”flyttstädningen” tillsammans, dvs beställaren och städaren. Då går man igenom vår checklista och stämmer av att allt är i sin ordning. Finns det då eventuella anmärkningar så åtgärdas de direkt på plats. Har ni eventuella frågor och funderingar så svarar vi mer än gärna på dessa, vi ser framemot er kontakt!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert