Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Eskilstuna

Flyttstädning Eskilstuna

Har du funderingar på att anlita en städfirma nu när det blir dags för flytt?

Vi lovar att det kommer att bli det bästa beslutet kring ditt flyttprojekt! Hur går det då till när man vill leja en firma för flyttstädning Eskilstuna? För att vara på den säkra sidan och få hjälp av ett pålitligt och seriöst företag så rekommenderar vi att gå in och läsa om företaget på deras hemsida. Samt att ta del av tidigare kunders omdömen på reco.se för att få mer information om företaget.

När man själv ska flyttstäda så är det alltid lite nervöst när man står inför själva översynen av städningen, utifall man inte har varit tillräckligt noggrann.

När du anlitar ett professionellt företag för din flyttstädning Eskilstuna så kan du vara trygg i att det blir omsorgsfullt och gediget utfört. På Städgiganten så garanterar vi kunden att flyttstädningen genomförs klanderfritt och utan anmärkningar, skulle det mot förmodan bli något att anmärka på så åtgärdar vi detta omedelbart. Du som kund blir givetvis informerad vad som gäller vid vår nöjd kund-garanti när det avser er flyttstädning Eskilstuna.

Flyttstädning Eskilstuna, kontakta oss för bästa resultat!

Det kan vara ett klokt beslut att anlita exempelvis oss på Städgiganten när det blir dags för er flyttstädning Eskilstuna. Då vet ni att det kommer erfarna och duktiga yrkesutövare som i hög grad gör sitt yttersta för att slutresultatet ska hålla högsta kvalité.

På vår hemsida www.stadgiganten.se kan du tydligt se priser för förslagsvis flyttstädning Eskilstuna, både innan och efter Rut-avdrag. Vid en så kallad ”standard” flyttstädning så ingår det:

  • Samtliga rum
  • Badrum/Toalett & Tvättstuga
  • Kök
  • Fönsterputsning

Önskar ni ytterligare städtjänster vid er flytt såsom städning av garaget eller rengöra er balkong, så ordnar vi givetvis det också. Berätta för oss om era önskemål och behov så kan vi ge er en offert på vad exakt ni önskar av er flyttstädning Eskilstuna.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert