Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Sollentuna

Flyttstädning Sollentuna

Nu behöver du inte längre ha ångest och oro inför flyttstädningen som står för dörren. Gör som många andra väljer att göra idag, anlita en skicklig & pålitlig städfirma för just er flyttstädning Sollentuna. Då kan du i lugn och ro ägna tid och energi åt alla andra bestyr som man vanligtvis har inför en flytt. Många som till exempel har anlitat Städgiganten för flyttstädning beskriver det som att det är det bästa de har gjort.

Att slippa det stora projektet som det nu faktiskt är med slutstädningen. En flyttstädning är mycket mer grundlig än den vanliga städningen man gör själv hemma lite då och då. Bara en sådan sak att få alla fönster putsade och ordentligt rengjorda är en fröjd att slippa tänka på. För att inte tala om när det avser rengöring av spis/ugn och alla snickerier. Allt detta kan du nu koppla bort och istället så kopplar du in Städgiganten för uppdraget. Du kommer att tacka dig själv efteråt när du ser slutresultatet av städningen samt hur mycket tid du själv sparade i samband med flytten.

När Städgiganten utför en flyttstädning Sollentuna så har vi med oss egen modern utrustning samt alla rengöringsmedel som kommer att behövas. Du som beställare behöver inte tänka på någonting annat förutom att bostaden är tömd på möbler och dylikt.

Flyttstädning Sollentuna? Oss kan du lita på!

Nu slipper du göra flyttstädningen själv, inget krångel och elände. Koncentrera dig på själva flytten och det nya hemmet och låt oss ta hand om grovjobbet. Vill du ha flyttstädning Sollentuna i toppklass så kontaktar du oss så löser vi allt som har med din städning att göra. Du kan även köpa till tjänster, det kan till exempel vara att du behöver

hjälp att frakta bort sopor eller bortforsla andra lösa saker till soptippen.

När du kontaktar oss och berättar om vad du har för behov av just er flyttstädning Sollentuna så erbjuder vi en gratis offert.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert