Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Järfälla

Flyttstädning Järfälla

När flytten börjar att närma sig så är listan lång på saker som behöver ordnas med.

Alla har vi varit där och många kan nog hålla med om att det man bävar för mest är själva flyttstädningen. Tar du extern hjälp av ett proffsigt och seriöst städföretag så kan du verkligen slappna av och släppa hela den biten som avser flyttstädning Järfälla.

Du kommer att få den mest smidiga och bekväma flytten om du till exempel använder dig av Städgiganten. Då sveper det in skickliga och mycket noggranna yrkesutövare som kommer att ge dig ett garanterat högklassigt utfall av flyttstädning Järfälla. Vi ser till att du i allra högsta grad får godkänt av värden eller köparen.

Du som beställare behöver inte hålla med några rengöringsmedel eller städutrustning, vi har allt med oss när vi anländer för att sätta igång med städningen. Självklart har vi även försäkringar om det skulle inträffa något under vårt uppdrag. Likaså när det handlar om att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete så erbjuder vi en nöjd kund-garanti.

Läs mer om denna garanti på vår hemsida www.stadgiganten.se annars är du varmt välkommen att ringa oss för dina funderingar eller prisuppgifter. När det kommer till själva flyttstädningen så har vi en checklista på allt som ingår. I grova drag kan man säga att det är: kök, badrum, samtliga övriga rum samt fönsterputsning.

Vi tar hand om er flyttstädning Järfälla, klanderfritt & skinande rent!

Vänd dig till ett seriöst städföretag som verkligen kan sin sak, det lönar sig i slutändan. Det finns vissa krav från till exempel hyresvärden eller köparen vid en flyttstädning Järfälla. För att vara säker på att dessa krav säkerställs så är det skönt & tryggt att anlita Städgiganten. Vi är ett familjeföretag med många år i branschen och vi vet vad som krävs vid en utomordentligt lyckad flyttstädning Järfälla.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert