Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Djursholm

Flyttstädning Djursholm

Alla vi som har flyttstädat någon gång vet vad oerhört tidskrävande och stressande det är, oftast tar det också längre tid än man räknat med. Så det brukar sluta med en hel del svett och press mot slutet. Så att anlita till exempel Städgiganten för att lösa er flyttstädning Djursholm är en fantastisk idé som ni aldrig kommer att ångra. När en professionell firma tar hand om flyttstädningen så genomförs den på det sätt som en värd/köpare kan förvänta sig.

En flyttstädning hos Städgiganten innefattar detta:

  • Kök, rengöring av spis/ugn/fläkt. Städning av samtliga köksskåp och bänkar.
  • Kyl & frys rengörs och även synliga ventiler och element. Diskmaskinen städas både in & utvändigt.
  • Samtliga fönster putsas och fönsterkarm/fönsterbräda rengörs.
  • Övriga rum, alla ytskikt städas samt element & synliga ventiler. Skåp & garderober rengörs in & utvändigt. Alla innerdörrar torkas av.
  • Badrum/Toalett, rengöring av dusch/badkar/toalettstol/handfat. Alla skåp & snickerier torkas av. Tvättmaskin/torktumlare rengörs. Kakel/klinker/golv/väggar rengörs/avkalkas.

Som ni märker så ingår det mesta i en flyttstädning Djursholm, det finns även tilläggstjänster att lägga till om behovet för det finns. Vi på Städgiganten ordnar det mesta, berätta för oss om era önskemål så får ni en prisvärd offert av oss.

Boka er flyttstädning Djursholm hos oss, tryggt & proffsigt!

När ni anlitar Städgiganten för att på bästa sätt utföra er flyttstädning Djursholm så kommer ni få ett perfekt resultat. Vi står för: erfarenhet, kunnande, serviceinriktad personal samt noggrannhet. Framför allt vi vet vad som krävs vid en ultimat flyttstädning så att alla parter är mycket nöjda. Det är där vår rutin kommer in i bilden! Hos oss får ni nöjd kund-garanti och självklart innehar vi ansvarsförsäkring samt F-skattebevis.

På reco.se kan ni läsa ärliga omdömen från våra tidigare kunder.

Vi kan vår bransch och vi vill alltid ge högsta klass på våra tjänster.

Kontakta oss för att boka in er flyttstädning Djursholm redan idag!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert