Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Kungsholmen

Hemstädning Kungsholmen

Visst finns det roligare saker man kan ägna sig åt än städningen hemma? Timmar och åter timmar som går åt till att rengöra och feja. När ni istället hade kunnat spendera tid med familj, vänner, träna eller bara njuta av att slippa ytterligare ett måste i vardagen.

Fler och fler har upptäckt fördelarna med hemstädning Kungsholmen och med RUT-avdrag så blir det oerhört förmånligt. Vissa väljer att ha regelbunden hemstädning varje eller varannan vecka men det finns också de som har städ en gång i månaden eller mer sällan. Det är helt upp till er och vilket behov ni känner att ni har av hemstädning Kungsholmen. Väljer ni att använda er av Städgiganten så innefattar detta i en hemstädning: Alla rum, kök & badrum. Sedan kan ni självklart köpa till extra tjänster såsom:

  • Tvättning
  • Strykning
  • Diskning
  • Vattna blommor
  • Städning/rengöring av sopbehållare in & utvändigt

För att få mer specifik information om vad som ingår i en hemstädning Kungsholmen så har vi en checklista på vår hemsida där ni kan läsa mer.

Är det dags att boka hemstädning Kungsholmen?

Söker ni efter det perfekta och seriösa städföretaget som kommer hem till er och lämnar er bostad skinande ren efter att ha varit där? Ett företag som ni kan lita på och som många års erfarenhet och kunskap är Städgiganten. Vi gör alltid vårt yttersta för att ni ska få ut det bästa av de timmar vi är hos er. Prismässigt så ligger vi bra till och tål att jämföras med våra konkurrenter. Hos oss får ni toppkvalité på hemstädning Kungsholmen. Vi har mycket goda omdömen från våra kunder och ni kan även ta del av dessa på www.reco.se. När våra kunder rekommenderar oss varmt vidare till vänner och bekanta så vet vi att vi lyckats med vårt jobb. Vi ser framemot att komma hem till er och utföra det vi är bäst på, nämligen hemstädning Kungsholmen!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert