Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Solna

Hemstädning Solna

Behöver ni hjälp att hålla hemmet rent och välstädat? Då har ni kommit helt rätt eftersom vi på Städgiganten är proffs i vår bransch. Prova oss och ni kommer inte att bli besvikna när det kommer till hemstädning Solna! På vår hemsida kan ni se en standard prislista och även exakt vad som ingår i en ordinär hemstädning. Bokar ni en längre hemstädning så blir självklart priset ännu bättre. Vi erbjuder populära extratjänster som man kan välja till, exempelvis: tvätt, strykning och diskning. Vissa väljer att ha städning var eller varannan vecka medan en del väljer att ha en gång i månaden. Det kan bero på vilket behov man har eller en kostnadsfråga. Kikar ni på vår prisbild så kommer ni att bli positivt överraskade att det är så oerhört prisvärt, så välkommen att boka en provstädning!

Du som kund står för städmaterialet, vi har en checklista på vad som du behöver tillhandahålla med hemma. Har du inte möjlighet till detta så ordnar vi givetvis med förbrukningsmedel och städverktyg. Då tillkommer en avgift för förbrukning och utkörning som avser hemstädning Solna.

Varför välja oss för er hemstädning Solna?

Vi kan med stolthet berätta om vårt städföretag och våra ambitioner!

Det har blivit en hel del år i branschen nu och vi är ett familjeföretag som verkligen älskar det vi gör. Att få göra hemmen skinande rena och dofta fräscht för att sedan möta våra nöjda kunder med ett leende är guld värt för oss. Då har vi lyckats med vårt uppdrag hemstädning Solna! Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra tjänster så att du som kund kan känna dig trygg, vi har även en ansvarsförsäkring som gäller om något händer.

Var smart och anlita oss för just er hemstädning Solna så kommer ni att få lugn & ro samt massor av tid att göra andra roliga saker istället.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert