Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Östermalm

Hemstädning Östermalm

Är ni på jakt efter att boka in hemstädning Östermalm? Se då till att välja ett städföretag med bra omdömen. Ni kan gå in på reco.se för att se hur kunder och beställare har skrivit om erfarenheten av olika företagstjänster. Ett företag som är mycket omtyckt och välrekommenderat är Städgiganten, ett familjeägt företag med bas i Stockholm. 

Vi hyser stor respekt och omsorg för våra kunders hem och har alltid diskretion för våra beställare. Så letar ni efter ett engagerat företag med toppbetyg så är Städgiganten ett klokt val för er hemstädning Östermalm.

Vad ingår då i en hemstädning? Hos exempelvis hos oss på Städgiganten kan ni räkna med att följande ingår:

  • Samtliga rum: Dammsugning/avtorkning av alla golv/mattor/golvlister. Dammtorkning/avtorkning av tavlor/fönsterbrädor/synliga fläckar på dörrar/speglar. Klädda/stoppade möbler dammsugs. Tömning av papperskorgar.
  • Badrum: Rengöring av: toalettstol/handfat/badkar/dusch, tömning av papperskorg, badrumsskåp och dörr torkas av, utsidan av vitvaror torkas av.
  • Kök: Vitvaror/fläkt torkas av, rengöring av spis/diskbänk/arbetsbänk. Tömning av sopbehållare. Vid behov torkas kyl/frys av. Kran & kakel bakom diskbänken torkas av. Synlig smuts på köksluckor torkas av både in & utvändigt.

Vi erbjuder naturligtvis extra tjänster om det behovet finns, det kan till exempel vara: vattning av blommor, tvätt, strykning samt diskning. Berätta för oss vad ni behöver hjälp med vid en hemstädning Östermalm så löser vi det på bäst sätt.

Lita på oss när det avser hemstädning Östermalm

Eftersträvar ni ett rent hem och ett bekvämt vardagsliv där ni har ett problem mindre att tänka på. Låt då oss på Städgiganten sköta er hemstädning Östermalm på ett perfekt och problemfritt sätt. Vi har stor kunskap och rutin så vi lyckas alltid med vårt uppdrag!

Vår noggrannhet är minutiös och grundlig, inget lämnas åt slumpen när vi utför vårt arbete. Läs mer och boka oss direkt på vår hemsida om ni så önskar, www.stadgiganten.se. Där ser ni också våra mycket prisvärda arvoden, både före och efter RUT-avdrag. Har ni frågor rörande hemstädning Östermalm så tveka inte, kontakta oss redan idag. Vi ser framemot er kontakt!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert