Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Sollentuna

Hemstädning Sollentuna

Har ni äntligen bestämt er för att köra igång med hemstädning Sollentuna? Det är värt varenda krona säger de flesta och prisvärt är det. Vad kostar det då? Om ni förslagsvis går in och kollar på www.stadgiganten.se så får ni en bra bild på vad det kostar med en så kallad ordinär hemstädning. Ni hittar även en utförlig checklista på vad en vanlig hemstädning innefattar. Naturligtvis lyssnar vi på era behov och önskemål för att sedan tillmötesgå er. Det finns extra tjänster att lägga till som till exempel, tvätt och strykning. Varje hem är personligt och har olika önskningar på vad de vill ha hjälp med, så vänder ni er till Städgiganten så löser vi det mesta.

Vissa väljer att ha hemstädning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Det väljer ni själva utefter ert behov och budget. För att du som kund ska vara trygg i att städningen alltid genomförs på bästa sätt och att det är kvalitativt utfört så lämnar vi en nöjd kund-garanti. Då vet du att det alltid går att lösa om du inte blir nöjd. Svårare än så behöver det inte vara med hemstädning Sollentuna.

Hemstädning Sollentuna, när du vill ha erfaren och säker personal

På Städgiganten är vi mycket lyhörda och diskreta vid våra kunders önskemål samt när vi är i kundens hem. Det är många som i början tycker att det känns lite märkligt att ha en främmande person i hemmet och i sina personliga tillhörigheter. När ni anlitar Städgiganten kommer ni snabbt att känna en stor trygghet och ett lugn när vår duktiga personal är i ert hem för att göra det skinande rent och fint. Vi har känsla och rutin inom hemstädning Sollentuna! Vi har en heltäckande ansvarsförsäkring och en garanti på utfört arbete så att du alltid ska kunna känna dig nöjd med vår tjänst.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert