Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Butiksstädning

Butiksstädning

Hur tänker ni med er butik och städning?

I stort sett så har de flesta valt att ha butiksstädning istället för att den ordinarie butikspersonalen ska lägga extra timmar på det. Det blir både mer effektivt och prisvärt att ta in ett företag som exempelvis Städgiganten. När ni kontaktar oss så brukar vi gå till väga så att vi gör ett besök i er butik för att få ett bättre grepp om lokalen samt hur upplägget kring just er butiksstädning ska se ut. Vi kan då prata mer om hur er verksamhet fungerar och om hur behovsområdet ser ut. Då kan vi ge er en rättvis offert att ta ställning till.

När vi sedan städar första tillfället så är det fantastiskt bra om ni gör en besiktning tillsammans med oss på plats så att vi kan åtgärda och förbättra något om det behövs. På så sätt så har vi en tydlig kommunikation och alla kan bli nöjda. Givetvis så erbjuder vi er som beställare en nöjd kund-garanti så att ni vet att det känns tryggt och pålitligt att anlita oss. Vi arbetar högkvalitativt och med miljövänliga förbrukningsmedel om ni som kund önskar det. Vi håller er lokal snygg, fräsch och ren så att era besökare får en mycket god känsla av att ni bryr er om dom som kunder samt om er verksamhet.

En omsorgsfull butiksstädning är A och O

När ni vill ha en riktigt välstädad och fin butik så gör ni helt rätt i att kontakta oss på Städgiganten för uppdraget att sköta er butiksstädning. Vi lovar er en ypperlig kvalité på städningen och ni kommer att vara utomordentligt nöjd när Städgiganten varit i farten hos er och städat. Vår duktiga personal som tar hand om er lokal kommer aldrig lämna något åt slumpen utan de gör alltid sitt yttersta för att få er lokal så fin som möjligt.

Vi är en av de bästa städföretagen i vår bransch och vi håller mycket bra prisbild så kontakta oss för ett möte som berör just er butiksstädning.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert