Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Butiksstädning Stockholm

Butiksstädning Stockholm

Att som butik ha välstädat och fräscht gör oerhört mycket för atmosfären för era kunder.

Har ni höga krav på er butiksstädning Stockholm? Smart och vist av er! Ni tänker helt rätt och det präglar er som företag att ni är noggranna med alla detaljer.

Letar ni efter ett städföretag som klarar era krav och som tillgodoser ert behov?

Vi på Städgiganten kan garantera er att vi håller måttet när det avser butiksstädning Stockholm. Vi har en mängd erfarenhet och rutin med oss i bagaget och alltid duktiga samt utbildade yrkesutövare, som kommer för att göra sitt yttersta med städningen av era lokaler.

Vi rekommenderar alltid ett möte i er lokal för att få mer klarhet i vad ni har för behovsområden samt vilken frekvens ni vill ha på era städtillfällen. Då kan vi komma med ett prisförslag till er samt ett upplägg på ett städschema som kan passa just er.

När vi kommer för att utföra första städningen så tar vi tillsammans med er och gör en besiktning efteråt. Så att vi kan kvalitetsförbättra och kvalitetssäkra er städning på det mest ultimata sättet. Vi är helt övertygade om att ni ska bli 100% nöjda med oss!

Detta säger vi med en självklar ödmjukhet då vi känner oss trygga med att det här med butiksstädning Stockholm det kan vi.

Butiksstädning Stockholm, vi lämnar ett perfekt resultat

Vill ni boka proffs för er butiksstädning Stockholm så är ni varmt välkomna att kontakta oss så bestämmer vi gärna en tid för ett inledande möte. Huruvida ni har en liten butikslokal eller flera stora butikslokaler spelar ingen roll för oss. Vi är flexibla och strukturerar städningen efter hur behovet ser ut. Vi har effektiva städmetoder samt upplägg oavsett storlek på butiksytan. Vi kommer att utföra butiksstädning Stockholm på bästa sätt för er butik så att den kommer att bli ännu mer attraktiv och trivsam.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert