Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Billig Butiksstädning

Billig Butiksstädning

Letar ni efter billig butiksstädning utan att för den skull tumma på kvalitén på utförandet av städningen? Vårt motto på Städgiganten är att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att regelbundet anlita oss för billig butiksstädning. Vi erbjuder mycket förmånliga priser och ni kommer genast att märka att det aldrig går ut över klassen på städningen. Låter detta perfekt i era öron? Bra, boka ett första möte med oss så kommer ni mötas av en rutinerad och duktig medarbetare hos oss. Ni kan visa oss runt och vad ni vill ha ut av er städning. Då kan vi erbjuda er ett upplägg samt en offert som vi vill framhäva är prisvärd och billig butiksstädning. Er butik kommer att bli tilltalande när den hålls ren och fräsch, vi lovar att det ger ett härligt intryck hos era besökare.

Här hittar ni billig butiksstädning som håller hög klass

Vi går tillsammans med er igenom en plan om hur upplägget för er butiksstädning kan se ut. Efter att ha lyssnat på era behov så vet vi mer i vilken omfattning ni vill ha hjälp med underhållet av städningen. Vår personal är mycket kompetenta och utbildade för att kunna ge så effektiv och hög nivå på genomförandet när de är ute på plats hos er.

Städgiganten erbjuder er allt detta så att ni kan vara trygga i ert anlitade av oss:

  • Vi har givetvis en fullgod ansvarsförsäkring
  • Vi erbjuder våra kunder en kvalitetsgaranti på utfört arbete
  • Vi innehar F-skattebevis
  • Utbildad och kompetent personal
  • Miljöanpassat städmaterial
  • Prisvärd och billig butiksstädning
  • Flexibilitet samt lyhördhet för våra kunders behov

Som ni ser så kan listan med fördelar göras lång och vi är mycket stolta över alla goda vitsord vi får från tidigare kunder samt nuvarande kunder som alltid håller kvar hos oss. Hör gärna av er om ni önskar referenser från kunder. Ni kan även läsa omdömen på reco.se så får ni en ärlig bedömning på oss och andra företag. Vi lovar er billig butiksstädning som håller hög nivå!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert