Jobba hos oss

Fyll i dina kontaktuppgifter längre ner på sidan och ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig.

Varför hemservice?

 1. Resor
  Varje dag i ditt arbete reser du till olika platser inom Stockholmsområdet. Du har möjlighet att upptäcka natur, arkitektur och historiska byggnader. Meddela din arbetsgivare om du är intresserad av till exempel ett historiskt område så mejlar vi dig information som går det enklare och roligare att utforska närområdet.
 2. Fysik och ergonomi
  Ditt arbete är rena rama träningspasset! Eftersom arbetet inbegriper mycket fysisk aktivitet är det viktigt att tänka på ergonomin. Behöver du hjälp med att arbeta mer ergonomiskt? Kontakta din närmaste arbetsledare så får du tips och råd.
 3. Minne
  Ditt arbete innebär inte bara fysisk aktivitet utan även minnesträning. Du tränar ditt minne exempelvis genom att memorera hur prydnadssaker, kuddar, blommor med mera är placerade.
 4. Stolthet för civilt ansvar
  Vi hoppas att du ska känna dig stolt över ditt viktiga arbete! Tack vare att du städar och gör rent i människors boendemiljö bidrar du till minskad smittspridning och friskare familjer.
 5. Glädje
  Du gör människor gladare och mindre stressade! Vem bli inte glad när man efter en lång arbetsdag kommer hem till ett skinande rent hem?
 6. Social samvaro
  Du träffar och lär känna massor av olika människor som jobbar inom vår koncern.

Varför Städgiganten?

 1. Städgiganten AB är ett auktoriserat bolag med många års erfarenhet inom städbranschen. Vi är medlemmar i Almega-förbundet, följer Kommunals kollektivavtal och innehar alla försäkringar.
 2. Städgiganten är ett hjälpsamt team! Vi hjälper dig under dina onboarding-tid att bli en fullvärdig medlem i vårt stora och inkluderande städteam.
 3. Städgiganten erbjuder ett flexibelt arbetsschema. Du kan skapa ditt eget arbetsschema som passar dina behov och önskemål, med sysselsättningsgrad från 10% upp till 100%. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information.
 4. Städgiganten organiserar 1-2 sommarfester varje år för alla anställda och deras familjer. Vi brukar grilla, bada, fiska och spela volleyboll på en fin sandstrand.
 5. Du får presenter på jul och den 8 mars.
 6. Du har möjlighet att få ersättning för ditt månadskort.
 7. Du får profilerade arbetskläder i god kvalitet, service-ID och en ryggsäck med utrustning.
 8. Du blir belönad för varje idé eller förslag på förändring som genomförs och förbättrar vår kvalitet och verksamhet.
 9. Städgiganten lyssnar alltid på dig och de behov och önskemål du har.