Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Kontorsstädning Södermalm

Kontorsstädning Södermalm

Har du och ditt företag funderat på att anlita ett städbolag för att hålla era lokaler rena och fräscha? I så fall skulle troligtvis kontorsstädning södermalm vara något för er. Oavsett om det är det lilla, mellanstora eller stora företaget så känns det naturligtvis bra att få avlastning med saker man tycker är självklara, exempelvis att det ska vara snyggt, fräscht och rent på arbetsplatsen. Därför är det ett bra tips att anlita kontorsstädning södermalm. Fördelarna är många, inte minst ur en hälsoaspekt, där man minimerar risken för allergier som är mer förekommande idag än någonsin.

Tar man en titt på den ekonomiska aspekten så medför det såklart en kostnad att anlita kontorsstädning södermalm men å andra sidan kommer det definitivt jämna ut sig i längden och låt oss berätta om varför.

Kontorsstädning södermalm, en bra investering

Du har säkert själv kommit till ett företag och upptäckt att det inte ser speciellt fräscht ut. Företagets affärer med andra partners hjälps såklart av att vi visar upp ett yttre som ser inbjudande ut. Det är just detta kontorsstädning södermalm är proffs på. I kontorsstädning södermalm ingår exempelvis flyttstädning, flytthjälp, fönsterputsning och våttorkning av golv. Andra arbeten vi givetvis utför är dammtorkning, rengöring av sanitetsporslin och speglar, rengöring av duschutrymmen och rengöring av skåpsluckor.

Första gången ni anlitar oss rekommenderar vi en komplett städning av företaget, där ni dels får uppleva kontorsstädning södermalm men där ni också ges möjlighet att bilda er en uppfattning om utfört arbete.

Skulle du eller ditt företag tycka att kontorsstädning södermalm verkar vara en bra idé och något som företaget skulle hjälpas av så är ni välkommen att kontakta oss på städgiganten för att inom kort få en offert som givetvis är gratis. Jämför oss gärna med andra företag inom branschen när det gäller priset. Vi är trygga med våra normalt låga priser. Varmt välkommen!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert