Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Kontorsstädning  Vasastan

Kontorsstädning  Vasastan

Behöver ditt företag expertishjälp när det gäller kontorsstädning Vasastan med gedigen erfarenhet inom städbranschen?

Brukar ditt företag ta emot många olika kunder vet ni också att första intrycket av företagsmiljön är a och o. Det är viktigt med en bra kontorsstädning Vasastan ur olika aspekter. Likaväl som du bedömer andra så ser andra på dig och ditt företag med samma kritiska ögon. Ett tillfredsställande första intryck gör det antingen smidigare att fortsätta eller eventuellt upprätta ett samarbete med gamla och nya kunder. När du anlitar kontorsstädning Vasastan och städgiganten baserar vi alltid våra uppdrag från kundens önskemål, där den ena kontorsstädning Vasastan inte behöver vara den andra lik. Antingen utgår vi från vår standardlösning eller så gör vi upp ett städschema som utgår från kundens egna önskemål. I kontorsstädning ingår bl a följande:

  • Kontorsrum
  • Konferensrum
  • Toaletter
  • Arkiv och förråd
  • Kök och fikarum
  • Samt övriga önskemål

Unna ditt företag Kontorsstädning Vasastan

Har du ett rent och fräscht företag får du garanterat mer välmående anställda. Det i sin tur ger både högre arbetsmoral och mindre sjukfrånvaro. Nu börjar du troligtvis förstå att kontorsstädning Vasastan har stor betydelse när det gäller både den sociala och kliniska miljön samt har ekonomiska värden som gynnar företaget. Kontorsstädning Vasastan utför alltifrån flyttstädning, fönsterputsning och daglig städning med vad allt det innebär. Städgiganten samarbetar med både små och stora företag på daglig, vecko- och månadsbasis. Vi lyssnar mer än gärna på ditt företags behov och upprättar därefter ett städschema som är optimalt för er.

Läs gärna mer om våra kundrecensioner på reco.se och skapa dig en uppfattning om vi kan vara något för er. Varmt välkomna att höra av dig när det gäller kontorsstädning Vasastan så syr vi tillsammans ihop ett bra koncept som är optimalt på din arbetsplats. Vi ser fram emot en första kontakt med er när det gäller kontorsstädning Vasastan!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert