Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Uppsala

Flyttstädning Uppsala

Stundar det snart en flytt till en ny bostad? Då innebär det också att ni står inför en flyttstädning Uppsala. Många bävar inför detta eftersom man oftast har fullt upp med annat inför en flytt och med annat som hör till livet. Idag anlitar fler och fler en städfirma att lösa just den uppgiften istället. Det är en stor lättnad för er att få ett företag att ta hand om er flyttstädning Uppsala. Tänk er själva att slippa krångla med att göra rent kök & badrum som kan vara ganska tungt vid en flyttstädning. För att inte tala om när det kommer till att putsa alla fönster i bostaden.

När ni exempelvis anlitar Städgiganten så ingår följande i en flyttstädning:

  • Kök
  • Fönsterputsning och rengöring kring fönstren
  • Samtliga rum
  • Badrum/toalett samt tillhörande tvättstuga till bostaden

Sedan om ni önskar till exempel rengöring av er balkong eller städning av ett förråd/vindsutrymme så kan ni alltid köpa till sådana extra tjänster.

Perfekt att anlita ett städföretag vid flyttstädning Uppsala!

Har ni kommit fram till den geniala och kloka idéen att låta en professionell firma ta hand om er flyttstädning Uppsala? Bra, ni kommer definitivt inte att ångra er. Om ni anlitar Städgiganten så kommer ni få ett fantastiskt och prisvärt slutresultat. Vi är nämligen oerhört noggranna och vi vill alltid att våra kunder ska vara utomordentligt nöja med våra tjänster.

Kontakta oss redan idag så får ni en kostnadsfri offert inom 24-timmar samt att vi besvarar era frågor som avser flyttstädning Uppsala.

Vill ni veta vad våra tidigare kunder har lämnat för omdömen om oss så kan ni besöka www.reco.se för att få information kring detta. Vi strävar efter att våra kunder ska bli så nöjda så att de rekommenderar oss vidare samt vill anlita oss igen i framtiden. Då anser vi att vi har lyckats med uppgiften. För oss är det en självklarhet att alla parter är glada och nöjda när vi utfört vårt arbete som exempelvis kan avse en flyttstädning Uppsala.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert