Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Enköping

Flyttstädning Enköping

Oavsett om det är du som privatperson som ska flytta eller om du har ett kontor/företag som ska byta lokal så kan vi hjälpa er med den bästa flyttstädning Enköping som ni kan önska. När man står inför en flyttstädning så ska allt städas in i minsta detalj och det kräver en massa tid och energi av dig. Inför en flytt har man oftast mycket att tänka på, kan man då hitta ett bra och seriöst företag som kan ta hand om själva flyttstädningen så brukar en stor lättnad infinna sig.

Vad som ingår i flyttstädning Enköping?

Det som innefattar en flyttstädning hos oss på Städgiganten är:

  • Kök: samtliga snickerier, köksbänkar & köksskåp. Rengöring av spis/ugn/fläkt. Städning av kyl & frys. Rengöring av diskmaskin.
  • Badrum & toalett: Rengöring av badkar/dusch, golvbrunn, tvättställ & toalettstol.
  • Rengöring av kakel/klinker, snickerier och speglar. Städning av tvättmaskin/torktumlare, både ut & invändigt.
  • Samtliga rum: Städning av väggar, golv & tak. Avtorkning både in och utvändigt av garderober/skåp. Rengöring av element/synliga ventiler, trösklar
  • Fönsterputsning: rengöring av fönsterkarmar & fönsterbrädor. Putsning av fönster, samtliga sidor.

Som sagt, detta är vad som ingår som standard men givetvis löser vi också extra tjänster. Vi lyssnar på era behov och utför sedan städningen därefter, vi offererar er för det som ni önskar få gjort.

Är dags för flyttstädning Enköping? Vi har lösningen!

När du anlitar oss på Städgiganten så kommer du garanterat få ett skinande perfekt slutresultat när det avser flyttstädning Enköping. Vi har lång och gedigen erfarenhet av städbranschen och vår ambition är att våra kunder alltid ska vara mycket nöjda med oss & våra tjänster. Att vara oerhört noggranna och omsorgsfulla i vår städning är en självklarhet för oss på Städgiganten. Vi strävar efter att hålla en bra prisbild till våra kunder och våra priser tål att jämföras. Vi erbjuder kvalitativ flyttstädning Enköping och självklart har vi nöjd kund-garanti. Kontakta oss redan idag för era frågor samt för att få mer information. Varmt välkomna till oss!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert