Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Flyttstädning Danderyd

Flyttstädning Danderyd

Letar du med ljus och lykta efter ett seriöst städföretag som du kan vara trygg med vid din kommande flytt? Och som du vet uppfyller de krav som fodras vid en flyttstädning Danderyd. Lugn, vi på Städgiganten tänker på allt och lämnar ingenting åt slumpen.

När vi utför en vanlig flyttstädning så ingår följande:

  • Kök: rengöring av spis/ugn/frys/kyl/fläkt/samtliga element/alla ytskikt/synliga ventiler/köksskåp, bänkar/diskho/all fast belysning.
  • Övriga rum: städning av alla ytskikt, avtorkning av garderober/lådor/skåp både in & utvändigt, rengöring av samtliga element/synliga ventiler, städning av klädkammare & hyllor som finns invändigt.
  • Badrum: rengöring av toalettstol/handfat/dusch/badkar/golvbrunn, rengöring av speglar/fast belysning, rengöring av väggar/golv/kakel/klinker, städning av snickerier och badrumsskåp, rengöring av element/synliga ventiler.
  • Samtliga fönster: Rengöring av fönsterkarmar/fönsterbrädor. Putsning av samtliga fönster i bostaden.

Har du andra områden som behöver städas inför en flytt så kan du köpa till tilläggstjänster, det kan till exempel vara garagestädning eller bortforsling av sopor.

Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert!

Anlita proffsen för er flyttstädning Danderyd!

Det finns en mängd aktörer i branschen som erbjuder sina tjänster, såsom flyttstädning Danderyd. Att kolla upp lite information om företaget innan kan vara en god idé.

Du som beställare vill kunna känna dig trygg och säker att din flyttstädning Danderyd håller måttet och är kvalitetssäkrad inför en besiktning av en värd eller köpare. När du anlitar exempelvis oss på Städgiganten så kan du vara helt säker på att du får en flyttstädning av högsta klass! Givetvis har vi en bra dialog med dig som kund samt att vi har en nöjd kund-garanti. Mer om detta kan vi informera dig om vid en kontakt, du kan även förkovra dig på vår hemsida www.stadgiganten.se. Där hittar du priser samt att du enkelt kan få en offert från oss. Vi är duktiga på det vi gör och tummar aldrig på kvalitén på utfört arbete. Du kommer att bli nöjd med din flyttstädning Danderyd, vi lovar!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert