Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Bromma

Hemstädning Bromma

Tänk att få kliva in ett nystädat hem där du inte behövt lägga en sekund på städningen.

Ta hjälp med hemstädning Bromma och få mer tid för annat som du själv får göra avkall på annars på grund av att städningen tar tid. Du kommer att tacka dig själv och företaget som kommer hem till dig regelbundet & gör ditt hem skinande rent.

Du behöver givetvis inte vara hemma på plats när vi är hemma hos er och städar.

Vi löser det så att vi är överens med er om att vi har en nyckel så att vi kan komma in samt låsa efter oss när vi är klara. Vi på Städgiganten ta fullt ansvar när det avser utkvitterade nycklar.

Att ta hjälp med hemstädning Bromma är en vardagslyx som fler och fler unnar sig. Vissa har regelbunden hemstädning var och varannan vecka medans en del väljer att boka en så kallad storstädning en gång i månaden istället. Det beror helt och hållet på hur behovet ser ut samt hur man helst vill lägga upp det. Vissa har husdjur eller är en flerbarnsfamilj samtidigt som vissa lever ensamma i bostaden. Är du osäker så rådgör gärna med oss så hjälper vi er att strukturera upp det. På städgiganten har vi en kvalitetsgaranti som vi erbjuder vid alla våra tjänster, för vi vill alltid ha 100% nöjda kunder.

Hemstädning Bromma, gör vardagen enklare

På reco.se kan du gå in och ta del av ärliga omdömen från kunder som gett betyg samt recenserat olika företag när det avser exempelvis hemstädning Bromma.

Vi på Städgiganten har som mål att alltid utföra ett sådant klanderfritt och fint jobb så att våra kunder verkligen vill rekommendera oss vidare. Det är den bästa reklamen och marknadsföringen enligt oss. Och vi kan stolt och ödmjukt säga att vi har många fantastiskt nöjda och återkommande kunder. Hemstädning Bromma i världsklass är något vi törs lova att vi kan bäst, vi kan vår bransch exemplariskt.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert