Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Hemstädning Sundbyberg

Hemstädning Sundbyberg

Alla vill vi väl ha ett perfekt välstädat hem att komma hem till på kvällarna och vi känner krav & press på att hinna med städningen i våra annars så hektiska liv.

Oavsett om ni anlitar någon för hemstädning Sundbyberg veckovis eller om det är så att ni vill ha hjälp någon gång ibland, så är det ett smart beslut då det underlättar enormt mycket. Om ni till exempel väljer att vända er till Städgiganten för att få avlastning med hemstädningen så kommer ni att få hög klass på utfört arbete. Vi har en checklista på sådant som ingår i en vanlig hemstädning, dessa punkter kan ni läsa mer om på vår hemsida. Sedan så är det så att varje hem är unikt och det kan finnas extra tjänster som just ni vill ha hjälp med i ert hem. Givetvis så är vi flexibla och kan hitta lösningar som fungerar för er. Meddela oss era önskemål så kan vi presentera en offert specifikt för er. Det ska kännas enkelt och smidigt att börja med hemstädning Sundbyberg!

Hemstädning Sundbyberg, på era villkor!

Efter många år i branschen så vet vi på Städgiganten hur otroligt uppskattat det faktiskt är att få hjälp av ett städföretag med hemstädning Sundbyberg.

Kika gärna på vår hemsida, där kan ni se prislista och efter RUT-avdrag hur mycket det blir för er att betala. Har ni extra önskemål så tillkommer dessa och ta gärna kontakt med oss för att få en tydligare bild av vad det kommer att kosta.

Se till att kolla upp omdömen på till exempel reco.se på det företag som ni tänkt anlita samt se till att de har följande:

  • Ansvarsförsäkring
  • Kvalitetsgaranti av något slag
  • F-skattebevis
  • Gärna någon slags certifiering inom branschen

Allt detta innehar Städgiganten samt att det är ett pålitligt företag med goda rekommendation från tidigare kunder, en mängd av rutin och gedigen kunskap av branschen. Läs mer och boka er hemstädning Sundbyberg redan idag och ni kommer att tycka att det inte var en dag försent.

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert