Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Städföretag Butiker

Städföretag Butiker

Söker ni efter ett pålitligt och rutinerat städföretag som kan hjälpa er med städningen regelbundet eller kanske någon gång då och då? På Städgiganten har vi erfarenhet som städföretag butiker. Vi är ett familjeägt företag som är mycket noggranna med att vår personal alltid är utbildad och kan sin sak när de kommer för att utföra en städning eller någon av våra andra tjänster. Det kan se väldigt olika ut för er som butik vilket behov ni har av våra tjänster samt hur ofta ni vill att vi kommer. Självklart ordnar vi med ett städschema som passar just er och för er verksamhet. Vi är flexibla och lyhörda för era önskemål.

När ni kontaktar oss för städföretag butiker så rekommenderar vi er gärna att vi träffas och går igenom vad ni vill ha gjort och hur det ser ut i dagsläget. I vissa fall kan man behöva gå in och börja med en storstädning för att sedan underhålla med en mer ordinär städning som utförs regelbundet. När vi gjort en första städning i er butik så föreslår vi att ni gör en så kallad besiktning av arbetet så att vi då direkt kan justera och göra ändringar om det behövs. Allt för att undvika missförstånd och istället satsa på att ni ska bli så nöjda som möjligt med oss.

Städföretag butiker, vi kan vår sak!

Att som kund komma in en butik som inte känns fräsch och städad kan direkt ge ett dåligt första intryck. Därför är det viktigt att aldrig tumma på renligheten och städningen.

De flesta företag samt butiker väljer att leja bort sin städning eftersom tiden inte räcker till att fördela ut städningen på sin butikspersonal. Så det är ett klokt val att välja städföretag butiker för att sköta om städningen samt att sedan få sin personal att underhålla städet lite smått då och då. Städgiganten löser allt när det avser städföretag butiker, kontakta oss redan idag för ett möte!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert