Kontakta oss

- Vi svarar inom en timme

  Se ditt pris

Städfirma Butik Stockholm

Städfirma Butik Stockholm

Söker ni med ljus och lykta efter den perfekta städfirma butik Stockholm som kan utföra högklassig städning av er lokal? Dessutom vill ni givetvis ha detta till ett förmånligt pris så att ni kan ha en regelbunden städning utan att det blir en alltför stor kostnad för ert företag. Det kan skilja sig mycket på vad olika butiker och verksamheter har för behov av städning. Det kan till exempel röra sig om golvstädning, putsa skyltfönstren både ut & invändigt, städning av personalutrymmen samt avtorkning av lysrörsarmatur mm.

Vi rekommenderar alltid ett första möte så att vi verkligen kan gå igenom era lokaler och se på hur frekvent just ni har nytta av städningen. Då kan vi räkna på ett pris för er och föreslå ett upplägg.

Ni är i trygga händer hos oss när handlar om städfirma butik Stockholm. Hos oss får ni som kund en garanti på utfört arbete så är ni inte nöjda så ser vi till att åtgärda det direkt. Vi kan butiksstädning på våra fem fingrar och vi strävar alltid efter att lämna ett klanderfritt slutresultat på vår städning.

Hög kvalité på städfirma butik Stockholm? Vi har lösningen!

Låt oss på Städgiganten städa er butik så att ni alltid känner att den är fräsch, välstädad och tilltalande för era kunder. Vi städar med erfarenhet, kunnande och med omsorg er lokal. Våra priser tål att jämföras och vi vet att vi erbjuder en gynnsam prisbild som rör städfirma butik Stockholm. Ring oss idag eller kontakta oss via vår hemsida så kan vi presentera oss närmre samt att vi kan boka in ett förutsättningslöst möte med er.

Att ta oss an uppgiften som städfirma butik Stockholm är något vi tar mycket seriöst då vi vill att ni ska bli oerhört nöjda med oss så att ni med glädje rekommenderar oss till andra butiksägare. Det är en fin bekräftelse för oss!

Info kring Covid-19 »
020-227 000
Gratis offert